Glavni poslovni center za LENOVO na Štajerskem

Vaš prenosni računalnik je vaše največje okno v svet spleta in še več (poleg vašega pametnega telefona seveda). Ljudje imamo različne prioritete, kaj naj njihov računalnik vsebuje. Strankam omogočamo, da si iz kataloga sestavijo računalnik po svojih željah in potrebah. Naši prenosni računalniki postavljajo standarde računalništva na novo raven. Neomajno odporni in zanesljivi prenosni računalniki vam pomagajo ohraniti storilnost v katerem koli okolju. Prav tako vam zagotavljajo vse tisto, kar potrebujete: od najnovejše procesorske moči, grafike in najsodobnejše tehnologije zaslonov na dotik do izjemne podpore za pisalo in neverjetne življenjske dobe baterije.

WIFI4YOU

Wifi4you je projekt izdelave brezžičnih omrežij, ki je sofinanciran s strani Evropske unije. Nanj se prijavljajo predvsem občine. Gre za postavljanje wifi oddajnikov za brezplačni dostop do interneta.

Sistem upravljanja tiskalnikov MyQ

V uporabo vam ponujamo sistem upravljanja tiskalnikov v podjetjih. V vašem podjetju vzpostavimo sistem centralnega upravljanja tiskalnikov, s katerim pridobite nadzor kaj kdo tiska, koliko tiska, kakšni so stroški na uporabnika… Rezultat so optimalna poraba tiskanja v podjetjih in posledično zmanjševanje stroškov.

Pregledi sistemov zaradi varnosti

Izvajamo pregled ranljivosti sistema v podjetju. Naredimo pregled ranljivosti na področju programske in strojne opreme ter naredimo oceno. S takšnim pregledom boste dobili osnovno informacijo o izpostavljenosti vaše informacijske infrastrukturei. Pregled se izvede z avtomatiziranimi orodji, ki z različnimi tehnikami in posebno oblikovanimi zahtevki sistematično preverijo dostopnost storitev in znane ranljivosti. Na podlagi te ocene lahko podjetje predvidi, kakšno investicijo potrebuje, da bo lahko delovalo v varnem okolju.

Podpora za sistemska okolja

Podjetjem nudimo podporo za delovanje virtualnih okolij, v katerih delujejo. Administratorji v podjetjih imajo vpogled samo do svojih lokalnih aplikacij, ki so bistvene za njihovo delo, za vse ostalo (kako delajo strežniki, kakšna je varnost, kake se izvajajo arhive, vdori, penetracijski testi… ) poskrbimo mi. Poskrbimo tudi za to, da informacije iz podjetij ne uhajajo

Moderno arhiviranje

Podjetjem nudimo arhiviranje s pomočjo VEEAM orodja.