Pod novim imenom

Podjetje Think IT je pravni naslednik podjetja Marand Inženiring, d.o.o., ki je bilo več kot 30 let eno vodilnih slovenskih podjetij na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij in informacijske podpore poslovnih procesov.

Naša ekipa

Matjaž Poglajen

Matjaž Poglajen

Direktor

Matjaž Ogrizek

Matjaž Ogrizek

Romana Veselič

Romana Veselič

saso_poglajen-think-it

Sašo Poglajen

Mario Pocrnja

Mario Pocrnja

Matjaž Ogrizek

Beno Zidarič

Osebni pristop

Naša osnovna prednost je oseben pristop do vsake stranke posebej. Stranke nam predstavljajo izzive, za katere naši inženirji razvijejo in predstavijo najboljše sistemske rešitve, ki optimalno rešujejo strankin izziv in so prilagojene njihovim željam in potrebam.

Odlikujeta nas stalno izpopolnjevano lastno znanje in izkušnje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo le NAJBOLJŠE.

Naša usmerjenost

Naša ključna usmeritev je področje sistemske integracije, od osebnih računalnikov, do največjih spletnih sistemov, od svetovanja pri izbiri opreme do razvoja prilagojenih programskih rešitev, od izobraževanja uporabnikov do celovite ponudbe vzdrževanja vseh vrst informacijskih sistemov in opreme.

Pripravljeni na sodelovanje?

Prepričani smo, da bomo z novo strateško usmeritvijo in novim zagonom še naprej izboljševali kakovost naših storitev in rešitev ter tako stalno zviševali merila kakovosti poslovanja z naročniki in partnerji.

Naročite sestanek